Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur gör man?

Att läsa om lycka, eller att leva Lyckan?




Bunden vers av Mim
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-18 21:55



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Leva för att lära för att skriva för att läsa för att älska för att leva för att skriva för att läsa för att skriva

...om den lyckan

som vi ändå lever
2017-02-09

    ej medlem längre
Söta,var lyhörd!
2017-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Mim