Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sväras in


Två biblar att lägga handen på
och vad säger mammon då?




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-20 14:06



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Härligt!
2017-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP