Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild. Juli.


Rhodos, Grekland. (2019)

Vaknar upp till känslan så gudomligt yngre
vid synen av sandstränder kittlas ett leende fram
efter en lång tid slummer

Simmar i turkos vatten
saltet ifrån Medelhavet renar kroppen & såren
likt som mina tårar försvinner i havet
och gårdagen minne sköljs bort
som fotavtryck i den mjuka sanden

Solstrålar möter den nakna huden
lyfter upp händerna i luften
sträcker på fingertopparna
vinden blåser i håret
drar in djupa andetag
innan den blåser bort Ray-ban

Vaknar upp till glada dagar
likt en dröm
miltals bort ifrån min stad
en ljuv undanflykt
till den eviga semestern
en fri passage
jag vänder aldrig tillbaks
blicken.





Fri vers av M.A.J.R
Läst 337 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-09-06 22:47



Bookmark and Share


  Tino
Härlig text, och waow till "likt som mina tårar försvinner i havet
och gårdagen minne sköljs bort" - Knivskarpt!!
2019-09-06
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R