Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lilla Satan




Du har tagit allt från mig!


Ta mitt liv

Om du kan



Mikael/mike




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-22 05:51



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
En fråga eller en uppmaning, kanske en utmaning. En text med många bottnar om man vågar läsa dess innebörd.
2017-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt