Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om den mycket speciella tid vi lever i och om vart vi är på väg eller var vi redan är.


När insidan flyttar ut och in.

Jag,
Vem är jag?
Var är jag?
Hitta mig själv:
På facebook, insta och twitter.
Det är jag,
Är det bra?

Du,
Hur är det?
Har du det?
Fann dig tillslut:
På tinder, snapchat och happn.
Där är du,
Visst är du?

Vi,
Vilka är vi?
Vi som ni?
Postade oss: På facebook, insta och twitter.
Vi är där!
Och här?

Världen,
Ser du mig?
Ser jag dig?
Letar ute: På jobbet, stan och på landet.
Är du där?
Eller här?

Världen,
Finns du här?
Finns jag där?
Letar inne:
På facebook, insta och twitter,
Tinder, snapchat och happn.
Du bor där,
Och inte här.




Bunden vers av Mausel H. Nuddle
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-22 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mausel H. Nuddle