Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glöm inte att de flesta människor överlever saker de aldrig trodde sig kunna gå igenom.


Ett barn som älskar världen

Ett barn som älskar världen
Djupt inom dig bor ett barn,
ett barn som älskar världen.
Följsam som en väderkvarn
hon andas luft längs färden.
Långt inne i dig hörs ett skratt,
ett skratt som tränger i muren.
Envist försöker det med att
få dig tillbaks till turen.
För
Djupt inom dig bor ett barn,
ett barn som älskar världen.
Maler på likt en köttkvarn,
visar tillit till färden.
Ramlar, slår sig, gråter men,
reser sig upp om igen.
Ställer sig upp, står på tå,
tar några steg och börjar gå.




Bunden vers (Rim) av Mausel H. Nuddle
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-22 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mausel H. Nuddle