Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den ljusa vägen

 

Aldrig!
Aldrig!

Fann jag ljuset i min mörka vägar

Aldrig!
Aldrig!

Lyste ljuset min väg i mina mörker

Människan!
Människan!

Var hindret

Jag faller skamlös
Jag brinner skamlös

Du hyllar!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2017-01-23 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP