Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina avtryck

Dina ord
Som du viskade
Knappt hörbart
Med len stämma

Jag blundade
Koncentrerade mig
För att inte
Missa en enda
Stavelse

Du visste
Så väl
Att dina ord var
Som tatueringar
På min hud

Fick mig
Att darra
Be om mer
Som en drog
Var du

Men vardagens trivialiteter
Fångade in oss
Till sist
Fanns bara
Den ordlösa tystnaden kvar

Och dina avtryck
På min hud










































Fri vers av Virvelvind
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-23 23:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En tät, hudnära text som berör mig.
2022-08-27

    ej medlem längre
Tatueringar på naken hud, en hudnära text som vibrerar. WOW!
2017-07-05

  Petter Wingren
Fint ordhungrigt vemod hotat av uppgiven saknad. Alla borde ha fri tillgång till kärlekens ärliga viskade ord, med garanterad hållbarhet. Men ord är färskvara. Nuets snittrosor. Varje uttalat ord måste så småningom ge rum till nya uttryck, också de lagda under förgängelsen.
2017-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind