Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konturlösa saknaden

Jag lägger
Vissna liljor
På vår grav

Ensamma
Tårar
Faller

För det
Som aldrig
Blev

Dragna kort
Död mans hand

Hur många
Sår kan ett
Hjärta läka?

Vill minnas
Oss

Men baby
Jag glömmer
Jag glömmer

Bara den konturlösa
Saknaden
Väntar på mig

Ja, väntar mig
































Fri vers av Virvelvind
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-30 00:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En relation kan bygga något vackert eller skapa sår. Du beskrev det senare och gjorde det så realistiskt, så verkligt.

Jag hoppas det aldrig hänt Dig i verkligheten.
2022-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind