Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnena är långa

Allt jag gav
Allt du tog

Vad finns
Kvar

Du fick aldrig nog

Dagarna är korta
Minnena är långa

Den inre friden
Jag desperat
Försöker fånga

Vägen är inte rak
Utan krokig och svår

Försöker förstå
Vad som pågick
Mellan oss

Under alla dessa år

Finns det en mening
Med det som sker

Mitt karma var förutbestämt

Är det just det
Jag mer och mer
Inser....








Fri vers av Virvelvind
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-10 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind