Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista dansen

Du fixerar
Min blick
Rak rygg
Går rakt över
Dangolvet

Min blick
Flackar
Kan inte
Bestämma sig

Din hand
Tar min
Din arm
Runt min midja

Våra kroppar
Följer rytmen
Finns inget då

Bara nu

Låt det aldrig
Ta slut

Låt oss uppslukas
Tills musiken tystnar

För var tar då
Verkligheten oss

Ja, var tar den oss,
My love






Fri vers av Virvelvind
Läst 75 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-01 13:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Precis så, Precis så var den dansen som fick mitt hjärta att öppnas på vid gavel. Och några månader senare var vi ett. Gifta. Och lyckliga.

Dina sista ord i Din dikt säger allt!
2022-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind