Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattsländor

Stjärnorna är våra nattsländor.
De tänds på kvällen
och slocknar på morgonen.
Just när de ska dö
ser de ett kraftigt ljus
när gryningen sakta stiger.
Genom att låta sig utplånas
blir de en del av den nya dagen.
För dem är döden ett kraftigt ljus
ofantligt mycket starkare
än deras eget
som välkomnar dem in i sitt rike.




Fri vers av Nitram P
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-24 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P