Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en fågel







Hon flög med fria vingar
sökte den stora kärleken
någon att flyga tillsammans med

när hon trodde hon hittat den
blev hon vingklippt
sattes i en bur

längtade efter friheten
och sin förlorade flygförmåga







Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2017-01-25 12:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Nej, livet blir inte alltid som man vill...
2017-01-28

  Salvation Pepper
Det händer, det händer.
2017-01-26

  StinaJ VIP
Gripande och tragiskt öde.
2017-01-26

  Janina Kaminska
Sorgligt. Tragiskt. Hoppas hon finner sina vingar igen, flyger tillsammans med någon igen.
2017-01-25

    Birgersdotter VIP
Det gäller att hitta rätt ..att kunna vara fri och stark i en kärleksfull tvåsamhet där båda flyger nära
2017-01-25

  Maria Sundelin VIP
Det är en av de svåraste balansgångarna i livet
Kramar
2017-01-25

  ULJO
En lika gripande som berörande skildring
2017-01-25

    Dan Myrbeck
Ibland är resan bättre än målet.
2017-01-25

    ej medlem längre
Ja tyvärr är nog inte den stora kärleken äkta alla gånger.
2017-01-25

    ej medlem längre
Fint skrivet om något som händer många, lika tragiskt varje gång det sker.
2017-01-25

  Niliboy
Ja, vi får inte hamna i fågelfängarens nät, nä, vara levande bärare av glädjen som tanken på mästarens budskap ger!
2017-01-25

    ej medlem längre
Smärtan att bli vingklippt går djupt ner i själen...
2017-01-25

  Klara Ord VIP
Mycket fint uttryckt, fångar det som är livet för alltför många.
2017-01-25

  Titti Rydberg VIP
Släpp det/den du älskar fri
Kommer den tillbaka till dig och stannar är den din ... av egen fri vilja <3
2017-01-25

  Blomma-Stjärna VIP
du är fin på metaforer - ! Men om kärleken vingklipper, oj, då måste självkärleken utveckla en räddningsplan för livsnödvändiga vingar!
2017-01-25

  Eva Helene VIP
Aj, gör ont! Hoppas skrivarjaget fått nya vingar, lyckats öppna buren och kan flyga fritt igen!
2017-01-25

  överlevaren VIP
Fångenskap ger varken lycka eller kärlek....gripande!
2017-01-25

    jaybird
Vi föds med vingar. Men sedan tar händerna över i vårt liv. Kanske finner hon sina vingar igen.

Fågelperspektiv. Fint.
2017-01-25

  Marianne Räf
Bra illustration av ett - minst sagt -
tråkigt öde. Sånt händer nog, tyvärr!
2017-01-25

  M.Eta
När lyckan nått sin höjdpunkt tar den plötsligt slut. Livet är inte rättvist. Tror jag tolkat din liknelse. Säger igen, du är så skicklig på sådana! Kram
2017-01-25

  Öknens Ros VIP
när en människas fria vilja blir vingklippt och satt i en " bur" känns sorgligt.
2017-01-25

  Rise Little One
Ett dåligt val i livet...
2017-01-25

    ej medlem längre
läsaren undrar varför just hon blev vingklippt. varför hon inte fick sällskap i buren.
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP