Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känsla

Jag har fått kontakt med en poet.
Men det är det ingen som vet.
Det får först vara hans och min hemlighet.




Fri vers av petra svensson
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-25 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

petra svensson
petra svensson