Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nöjen

Tänk när man var ung då gick man på gröna lund.
Nu är man gammal och har skaffat hund.
Ja då vet man att man aldrig är ensam en stund.




Fri vers av petra svensson
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-29 04:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

petra svensson
petra svensson