Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första träffen

Du och jag.
Prata varje dag.
Om allt man kan hitta på.
När vi träffas bara vi två.
Äta prata sova och må bra.
Då känns det som man aldrig vill dra.
Krypa ner i din famn.
Ja då har man rott i hamn.




Fri vers av petra svensson
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-25 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

petra svensson
petra svensson