Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min svärson

Vad var det som hände.
Förstår inte hur du kände.
Ibland kan livet gå snett.
När man inte har så mycket vett.
Men du lyssnade på ditt hjärta.
För att du gav familjen mycket smärta.
Men du blev stark och tog ett stort kliv.
Ja min svärson du har inte haft det lätt i ditt liv.




Fri vers av petra svensson
Läst 437 gånger
Publicerad 2017-01-29 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

petra svensson
petra svensson