Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon lovar sig allt

 

Ärligheten gjorde ont som ett salt 

Hon trädde sig ut och in 

och bet ihop 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-25 18:31



Bookmark and Share


  Yrre VIP
bättre än lögn, berör!
2017-01-26

    ej medlem längre
Det som är sanning för en är lögn för en annan.
2017-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Just det. Sanningen svider.
En del tycker t o m att den är påträngande.
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP