Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett endaste sandkorn

_______________________________

Krälande ormar ger mitt blod kraft att andas

genom oaser i öknar

över hav och genom dunkla dygder

Kastar kantade drömmar

medan vattnet sköljer över mig

Vem andas tomheten

när tomheten är det som verkar bäst

av det som är kvar?

Ormarna suktar efter mera

medan jag kastar mig ut i den allra djupaste av sjöar

i hopp om att fånga ett endaste sandkorn

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-01-25 23:31



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Bra skrivet!!!
2017-01-30

  Lars Hedlin
Som vår jord ett litet korn i universum..Bra skriftat starkt och djupt!
2017-01-29

    ej medlem längre
Det finns en stark berörande känsla i din text.
2017-01-28

  Maria Sundelin VIP
En bra frågeställning
Kramar
2017-01-26

  Salvation Pepper
Gott om att hämta kraft överallt.
2017-01-26

    ej medlem längre
Stark och berörande text som känns inom!
2017-01-26

    ej medlem längre
Oj,vad bra Magica,verkligen!
2017-01-26

  ULJO
Gripande ord du förmedlar. Starkt berörande
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP