Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De starka blöder också

i mustiga gårdar

en ängel

sina kinder vilar

--- mot nerkylda

stenblock


känn,

och med lite

ansträngning, tän

'd

honom ett ljus!


se! hur han med sina

händer sitt ansikte

döljer

--- för dig!

han sörjer!




Övriga genrer av Samuel_
Läst 341 gånger
Publicerad 2017-01-26 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel_
Samuel_