Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen förtjänar att bli mobbad oavsett vem den personen är, vi alla är människor och vi är olika dags att inse det faktumet. Vi måste börja acceptera & respektera varandra. Nej till mobbning!


Mobbning.

Hon ser sig själv i spegeln, ensam i sin toalett 
från en lång dag till en kort stund 
att få vara ifred 

Men i tystnad kryper det fram 
I tankarna hör hon röster återigen, hur dem andra talar om henne 

"Du är udda, världerlös och ful"
deras åsikter fyllda av hat 
bränner hål i hennes själ..

Det är som,
världen vilar på dina axlar 
och tunga steg framåt igenom mardrömmens 
korridorer, i skolan..

Kan det finnas,
någon som vill strida med dig 
att hålla tillbaka tårarna 
som blöter ner din kudde om nätterna 

Någon som lägger sin tid på dig,
utan fördomar 
en som accepterar din personlighet 
& vänskap för den du är




Fri vers (Fri form) av M.A.J.R
Läst 543 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-01-26 21:00



Bookmark and Share


  Melisaac
Läser denna text och tänker tillbaka på texter jag själv skrev som 17åring, ensam är inte stark om man inte är sin egen bästa vän,
Fint skrivet. Fortsätt skriva, du träffar väldigt rätt med dina ord.
2018-02-16

  Bibbi VIP
Så viktigt.
2017-03-11

  Eva Langrath VIP
En viktigt text om att säga nej till all mobbing-
2017-01-28

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket bra text...ingen ska behöva bli mobbad, ingen...
2017-01-28

  Anya VIP
Mobbing är komplext och svårt...gäller att förstå det komplexa om man ska kunna åtgärda det.
2017-01-27

    ej medlem längre
En viktig text som du skickligt formulerar - nej till all form av mobbing.

2017-01-27
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R