Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var jag än ser.

Jag håller andan
genom soluppgångar.
Jag andas ut under
solnedgångar.
Dag och natt
måne och sol.
Stjärnorna tindrar
blinkar hemligheter.
Regn och snö
sol och moln.
Randiga dagar
rutiga nätter.
Stormens öga
stiltje-lugn.
Alla dessa dagar
alla dessa nätter.
Alla tankar utan slut
var jag än ser -var än jag går.
Aldrig mer är
aldrig mer.
Dina ögons ljus lyser ändå
vägen framåt.
För minnet av dig
tröstar mina tårar.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-26 20:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skaldat om kärleken som finns kvar!
2017-03-03

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint
2017-01-29

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, kärleken finns kvar...och alla vackra minnen...
2017-01-28

  Blått Norrsken VIP
Vackert och hoppfullt!!!
2017-01-27

    Dan Myrbeck
Fin, särskilt slutet.
2017-01-27

  Marita Ohlquist VIP
De fyra sista raderna är som solstrålar i mörkret!
Starkt avslut på en bra text.
2017-01-27

    ej medlem längre
En så stor kärlek som den ni delade, dör aldrig.
2017-01-27

  Gunnel Eriksson VIP
Bra formulerad
sorgebeskrivning.
2017-01-27

  ULJO
...........och det ljuset kommer alltid finnas för dig
2017-01-27

    ej medlem längre
Djup sorg men glimtar av ljus
2017-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP