Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltings slut

I alltings slut
är alltet ingenting
Det enda i existensen
är ljus och mörker
men inget att se
och ingen att se det

De sista svarta hålen
bleknar bort
Mållösa partiklar
av ljus
lägger sig
som en jämn matta
svalnar till ett medelvärde
som är ingenting

Allt är inget
för evigt




Fri vers av Verner Ask
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-26 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Ask
Verner Ask