Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fukk.


Hell of a sätt att Dö


Döden kom förbi

Hon klev bara in utan att knacka på. Tog en stol
utan att fråga och satte sig där, fes en kvävande
styggelse till gas och bad om något att dricka

sen låg man där,
- naken, som Hon

vi knullade helt galet och kom precis samtidigt, helt sjukt
intensivt, precis som i nån trist film ingen orkar ta riktigt
på allvar ens om den fängslar en totalt just för stunden


Och mitt under efterspelet ler hon torrt och går.


Inget återstår, allt är överspelat och absolut slut, inte ens
eftersmaken av minnet följer dig dit allt du vet är på väg





Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 432 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-27 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain