Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Djävulen klampar


Då sitter du där i din vrå

Skiter i din nästa!


Du är feg nog att låta dem

Bli utblottade!


"Skyll er själva"



När Djävulen klampar

Glömmer ni människomöggel

Allt.


Men när djävulen klampar


Finns VI

DU och JAG


Vi väljer.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Carl Mikael Fäldt
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-27 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt