Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exakt är inte alltid så tydligt

 

jag hör vad jag säger 

 

det är ett ljud i skällan

det är en ton i uttalet

 

och hjärtat slår i kors

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-27 05:30



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Berörande text
som sätter ord på diktjagets känsla

(läser in känslan av att erfara ett övertramp, redan på första raden...)

2017-01-28

  Larz Gustafsson VIP
Med korset i hjärtat kommer man rätt.
2017-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP