Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FJÄRILN VINGAD

 

En blåvinge flög förbi

 

väckte ljuva minnen

från en försommardag

 

då hästarna i hagen

stod och log på eget vis

 

solen värmde sommarlust

att blomma och slå ut

 

rännilar av kärlekshetta

släckte tungors törst

 

en blåvinge flög förbi

på väg till blomsteräng

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-01-28 17:15



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Somrig o fin!
2017-01-31

  Rise Little One
En magisk sommarsång!
2017-01-31

  Fem hjärtan VIP
Åh, så vackert..! Väcker min längtan efter sommar sol och värme?
2017-01-31

  Valter Örn VIP
En blomdoftande sommarvind fläktade förbi och gladde mig ...
2017-01-31

  Lars Hedlin
Gillar denna mycket :)
2017-01-29

  ULJO
Magiskt bra skildrat
2017-01-29

    ej medlem längre
Gillar texten
2017-01-29

  ResenärGenomLivet VIP
Dina ord fyller mig med vackra bilder och sommarlängtan...så ljuvligt...
2017-01-28

    ej medlem längre
Mycket vackert skrivet. <3
2017-01-28

  Marianne Räf
Ger sommarkänsla !
2017-01-28

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om ett ljuvligt minne!
2017-01-28

    ej medlem längre
Orden fyllda av sommar får mig att längta.....
2017-01-28

    ej medlem längre
Vackert skaldat och ger en sån sommarkänsla.
2017-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP