Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Livssång

Med en sång i hjärtat kan sången och sagan aldrig tystna
Musiken är den enda sanna vägen till livslycka
Den förutan förtvinar min själ




Fri vers av syra
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-05-18 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

syra
syra