Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om.

Tänk att bara få tappa
fotfästet lite sådär ibland
Att inte längre behöva känna
skillnaden mellan hav & strand
Att bara vara en liten partikel i
himlens virvlande vind
Att falla handlöst men inte vara
mer än en smekning på någons kind

Tänk om man tillåtit sig
att älska allt och alla
Vågat att ta chanser på chanser
Men aldrig varit rädd för att falla









Fri vers av Sara Helen VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-01-29 23:53



Bookmark and Share


  Alexius Sjöberg
Texten är så stark och vacker att rimmen knappt märks, men de finns ändå där som bärare av den fantastiska rytmen som finns i texten. Hatten av!
2017-02-02

  thyra
Underbara du, vilka kloka och vackra rader!

2017-01-30

  Anders Håkansson
som en god fé
2017-01-30

  ULJO
Lysande rakt igenom
2017-01-30

  Peter G VIP
Så bra du skriver!
En skön text som har de allra vackraste avslutande rader:

"Tänk om man tillåtit sig
att älska allt och alla
Vågat att ta chanser på chanser
Men aldrig varit rädd för att falla"

Finfint!
2017-01-30

  Gin83
Inte många som vågar kasta sig handlöst ut
Gillar denna denna..väcker tankar
Bra frågeställning
Bra text
2017-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Sara Helen
Sara Helen VIP