Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCH JAG BLIR HEL

 

Klä av mig

ängslans mörka dräkt

låt den sakta falla

förvandlas till stoft

 

klä på mig

livets hopp och lust

med längtans händer

heta läppars glöd

 

och jag blir hel




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-01-30 17:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint och närvarande
2017-02-02

  Petter Wingren
Det erotiska mötet som helande. Det fysiska berättar trovärdigt om livets styrka och stärker meningen, som är att kläs av naken för att kunna bära upp en ny dräkt, som också ska kläs av, så det som blir kvar är själva essensen av kärlek som orubblig identitet.
2017-02-02

    Dan Myrbeck
Fin kontrast & bra skaldat!
2017-01-31

  Fem hjärtan VIP
Vackert och kärleksfullt !
2017-01-31

    ej medlem längre
Bra skrivit.
2017-01-31

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig känsla att vända från mörker till ljus...
2017-01-30

  Petter Wingren
Fin kärleksdikt
2017-01-30

  ULJO
Berörande skrivet
2017-01-30

    ej medlem längre
Starkt uttryckt om kärlekens helande krafter. Fantastiskt bra.
2017-01-30

  Marianne Räf
Så mkt bättre å va´ hel - än trasig!
2017-01-30

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text som slår an en känslosträng i mitt inre!
2017-01-30

    ej medlem längre
Vackert klingar dina ord.
2017-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP