Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Jag hade sett dig förut, men inte tänkt på det då
För jag trodde väl aldrig att det nånsin kunde bli vi två
Men varje gång som vi setts har jag känt känslan i mig förstärkas
Och jag har tänkt på dig varje dag sen dess, men utan att det fått märkas

För än är du inte min
Ännu är du inte fri
Men släpp det som varit
Kom, låt oss bli vi

Jag vet jag måste ge dig tid
Men hur ska jag finna min inre frid
Otåligheten gör mig galen
Jag går sönder, jag brister, jag skakar av samvetskvalen
Kom till mig det finns inget alternativ
Du är den finaste jag mött i hela mitt liv

Jag som visar mig stark, du gör mig svag
Och ingen annan längtar efter dig, så mycket som jag
Du berör mig i varje mening, i varje ord
Den vackraste själen som finns på denna jord

Det är som om jag känner
Dig smeka min kind
En viskning i mitt öra
Men sen är du borta
Med en vind

I den dröm som jag fann
Är du en riktig gentleman
Och jag ska göra allt jag kan
För att drömmen ska bli sann

Man rår inte över det som sker
Och av det lilla jag fått vill jag ha mer
Så jag väntar
Och jag längtar

Jag vill ha dig på en gång
Vägen dit känns för lång
Men jag väntar
Och jag längtar


Fridens liljor,
Fanny Gustafson
www.poetissan.se




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av poetissan.se
Läst 653 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-30 20:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbar! bokmärker!
2017-01-30
  > Nästa text
< Föregående

poetissan.se
poetissan.se