Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvist

Om månget tvist'e de lärde
De lärde som inget visste
Nej, visste gjorde de inte
Ty ingenting fanns att veta


Fridens liljor,
Fanny Gustafson
www.poetissan.se




Bunden vers (Annat versmått) av poetissan.se
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-15 21:25



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Låter som en riktig tvist! :)
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

poetissan.se
poetissan.se