Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan från Knivsta

 

Hon är uppvuxen på en hästgård i Knivsta

har just opererat in bröstimplantat

med förprogrammerat självskadebeteende

tillverkat i Kista

 

Det är nära till Rinkeby

där bor hennes kille killer-wannabe

hon vill köpa bostadsrätt,

käka frukost med croissant och baguette

 

Men han vill bara knarka

och på henne sparka

hon är kär i honom och kan inte lämna

han kramar om henne och lovar

att bjuda henne på kaffe och semla

 

Killer-wannabe åker fast för väpnat rån

hon vill få ut honom så hon tar ett lån

han får fem år i Hall och hon tar sitt liv

hon tycker att piller ändå är bättre än kniv




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-31 10:26



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Cirkusen känns igen, ändå behandlat på nytt sätt; bra!
2017-02-01

  gunnnar nylund VIP
Ja, en tragisk komedi ...skulle man
kunna säga.
Eländet i ett nötskal... riktigt bra!
2017-01-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra satir på rim! Tyvärr en verklighet, för en del människor.
2017-01-31

  objekt3
Slutet ...
2017-01-31

  Solstrale VIP
Vilken satirisk skildring av två människoöden, vars liv inte gick att rädda.... Som man ligger får man bädda....
2017-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP