Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vakna!

två dagar kvar sedan bär det av. ut mot de okända. Harley har dragit sig ur men jag hittade snabbt en massa andra att cykla med. kändes bra. kändes som jag gjort något. VAKNA FÖR I HELVETE NI GÅR GENOM LIVET TRÖTT BLINDA!!!
varför har jag dessa visioner om att jag ska dö i en flygplanskrach? skaffat en outdoor sovsäck. som sovsäck och tält liksom i ett, fast ändå mer en sovsäck... iaf. skriver bara detta för att jag är inte rädd. är det dags så är det dags. jag har levt ett till mestadels bra liv. Och mitt hjärta och min hjärna har fått greppa och förstå många simpla ting... jag ska gå mjukt och försiktigt genom den elden. har den här härliga skiter i allt känslan igen. den öppnar upp för allt. väl där. där i den känslan. De är då man kan sparka dörren på vid gavel utan någon rädsla.
VAKNA. VAKNA. VAKNA.
Allt en krigare behöver är något bra nog att dö för. jag tror mig funnit de nu. I dance like Lance up those never ending hills...

Upp ur sadeln
släppa alla tankar
bara se skuggan
och vägstrecken
dra förbi
ljud av vind
svettas under solens stränga öga
typ 40 grader i Thailand
...
detta är för dig mormor
och de blinda
de rädda
de som inte kan
sparka upp dörren på vid gavel
och möta ljuset
detta är
för alla dem
OCH
om jag kommer hem igen
så är det för att jag älskar er




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-16 18:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillart! Och skickar med denna lätt favvo citat över lika ditt verk och citatet väcks, talar oss mig...nice Alex! "I want something good to die for. To make it beautiful to live".
2017-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson