Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ålder




Ålder har inget med kärlek att göra

Skanderar massan idag


Ändå


Är vi för unga

Eller för Gamla


Att älska varandra




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-01 00:28



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Briljant Micke kram
2017-02-01

    jaybird
Kärleken mognar!

Tänkvärda rader,
Carl Mikael Fäldt.

2017-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt