Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt friska jag




Jag har varit hos så många Läkare

Ingen har sett mig


Givit mig en slarvig "diagnos"

Som om jag är värdelös.



Men jag vägrar

Vägrar tro att jag är

Värdelös


Mitt friska jag älskar


Nämligen




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Carl Mikael Fäldt
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-01 00:44



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Så fantastiskt varför nöja sig med en diagnos
2017-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt