Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kamrater och vänner




Några har vandrat vidare

Många fler

Vill inte ha med mig att göra


Men mitt liv slutar inte här

En dag skall även jag

Krama en vän


En vän som vet

Att vi älskar

Varandra









Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-01 01:05



Bookmark and Share


  thyra
Låter fint!
2017-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt