Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder Jord


Har klarat mycket större utmaningar

Än att blåsa människan från ytan



Personligen är jag rädd om mina vänner

Både två och fyrbenta.


Mike




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-01 02:13



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Bättre gå och vara "rädd"(aktsam)
Om det levande!
Än att ständigt gå och sörja
Det bortgångna!
:)

2017-02-02

  objekt3
Våra allierade bland djuren förtjänar mö bättre -
2017-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt