Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som går isär

 

Saknade ord!
Saknade mod!

Aldrig kommer tillbaka i livet

Livet och existensen
Existensen och människan

Aldrig går/passar ihop och nekar varandra

Ihop med egot
Egot och friheten

Aldrig samarbetar med varann

Varann och individen
Individen och mysterium

Går isär




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2017-02-01 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP