Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lösheten

 

människan bröt sönder mitt liv
Och,
Min själ grät blödande efter sin frihet

världen bröt sönder orden
Och,
Orden andfådd sökte efter sin frihet

Delar av den förflutna då livet jag levde
Delar av min nuvarande livet som jag lever
Går ej ihop tillsammans!

Jag är ej en pantbar ande
Jag är en pantbar människa
Jag är en omöjligt tanke

Lösheten!
Meningslösheten!
Bränn mig till helvete!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2017-02-01 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP