Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En passionens bugg, i gryningsljuset

Era läppar dansade lekande
Över varandras skrämda kroppar
En passionens bugg, i gryningsljuset

Och det fanns ingenting
Som kunde få er att åldras
När ni stängde in er i er kupol

Era fingrar gjorde avtryck i huden
Och lämnade trånande tankar efter sig




Fri vers (Fri form) av Missbruksbarn
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-01 09:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker och ja sol solstråle säger stilfull
eller elegans :)
2017-05-30

  Solstrale VIP
Oerhört snyggt vackert och stilfullt!
2017-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Missbruksbarn