Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev arbetslös. Ingen bra kombination med att vara ensamstående mamma.


Oro

Oro, oro är min arvedel
Allt som jag gör tycks fel

Ber frontalloben ta över amygdala
Mandelkärnan i mitt innersta
Reptilhjärnan i mig skriker flykt och  försvar.
Mitt överjag finns inte kvar

Tankar sveper in som svallvågor
Som erövrar stranden
och ord skrivna i sanden
Mitt sandslott raseras
Mitt inre briseras

Också huvudvärk på det






Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-01 19:07



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Jag hoppas att det ordnar sig!
2017-02-09

    ej medlem längre
åh nej! Tappa inte hoppet!
kram
2017-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP