Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ursäkta ursinnet!


Ursäkta




Jag råkade bli en General som inte ---

Ursäkta mig men jag fick order

Ursäkta att jag lastade in kroppar

Ursäkta


VI LÖD JU BARA ORDER




DU VÄLJER OM DU VILL LEVA

MED DÅRAR


Såsom alla andra?




Förra gången kostade sex miljoner själar

DU avgör om vi skall fortsätta

Hata varandra.


Gasa varandra-göra tvål av varandra!



INGEN ANNAN ÄN DU AVGÖR



URSÄKTA MIG


Om jag gör vad jag kan

För att denna galenskap


Aldrig återupprepas!













Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Carl Mikael Fäldt
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-04 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt