Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kniven



Kniven kan användas

Att skala en frukt


Skydda min familj

Eller bara vara min kniv

Nyslipad och fin.




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-04 01:35



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Gamla knivar
Som det skurits bröd
och annan mat
I hemmet med.
Under generationer
Är häftigt att hålla
I sin hand när de
Dessutom är väl
vårdade och slipade
Tänkansvärt "ämne"
Du tog upp!
Tack!
:)
2017-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt