Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekar

Agape

Den högsta kärleken
Flödar kärlek villkorslöst
Föder ändlöst blir förlöst
Älskar trots smäleken

Filia

Den ömma kärleken
Finns emellan vänner
Just där allting stämmer
Båd i allvar och i  leken

Storge

Den djupa kärleken
Finns hos varje familjemedlem
Är varandras kropp och lem
Djupare än vanlig vän

Eros

Den sinnliga kärleken
Är väl mer en vanlig lek
Handlar mer om sex och smek
Dör om gnistan mister veken




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-04 10:28



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Jag brukar göra ragu på de olika sorterna, det blir en mycket skandalös middag.
2017-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP