Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt RÖDA hjärta



Mitt röda hjärta pumpar blod

I solidaritet med alla andra

Organ


Mitt röda hjärta stannar en dag

Men innan dess


Hoppas jag att mitt hjärta

Gör sitt jobb




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 310 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-04 10:46



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Tycker om din syn på anatomin!
2017-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt