Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dold

 

Jag har dolt,

Min aska
Mitt jag

I evighetens gröna skog
I den mystiska som jag aldrig har kontroll över

Och jag kommer aldrig att lyssna på …

Vem är jag nu?
Vem var jag då?

Och vad ödet kommer att visa

Dolt i livet lever jag!
Dolt i evigheten kommer jag att bli

DOLD!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2017-02-04 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP