Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Män som slår kvinnor



Vad jag än vill säga kommer givetvis vara ignorerat

Men jag säger det ändå


Män som slår kvinnor bör vårdas

Inom Rättspsykiatrin


Väldigt länge!





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 328 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-02-04 14:01



Bookmark and Share


    jaybird
Det förekommer nästan aldrig att en och samma individ utövar våld bara vid ett tillfälle under sin levnad.

Att någon misshandlar en närstående vid ett tillfälle är nästan en garanti för att det kommer fortsätta.

Åtgärderna måste därför utformas så att detta våld blir omöjligt att upprepa för förövaren. Alla påföljder skall gälla den dömde.
Offret skall inte behöva vidtaga några åtgärder.

Viktigt ämne! Tack.
2017-02-04

  Titti Rydberg VIP
Den dagen en man lyfter handen
mot en kvinna slutar han att vara man!
2017-02-04

  Öknens Ros VIP
givetvis bör de vårdas för sitt beteende. i sammanhanget bör också nämnas att det finns kvinnor som slår sina män, de behöver också vård.
2017-02-04

    ej medlem längre
ja, och män som våldtar bör förnedras och fängslas för all framtid utan pardon
2017-02-04

  Nathalia
Bra skrivet. Detta är inte ett ämne som bör ignoreras av någon.
2017-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt