Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Letar efter OSS



efter sex år tillsammans
stiltje försvar och missförstånd
jag hatar det här tillståndet

Väninna på besök
hon diskuterar allt det
som jag vill diskutera
Då svarar du och
jag hänger på STORT
ÄNTLIGEN HÄNDER NÅGOT

Hon säger : så underbart att vara med människor
som vågar diskutera sådana saker som man sällan gör
Skönt att slippa prat om väder och vind
Andlighet och ny forskning som tar år att få fram till allmänheten

Gör ett nytt försök när vi är ensamma, får bara ilska tillbaka.
Vart tog VI vägen?




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-04 21:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När frustrationen talar i stället för ord blir tvåsamhet till ensamhet.
2017-02-11

  Lars Hedlin
Starkt och laddat ..ja svårt i Dialog när svaren uteblir..kram
2017-02-10

    ej medlem längre
Ibland behövs kanske en tredje och även fjärde person för att hjälpa till att återupprätta den förlorade, raka kommunikationen och välfungerande tvåsamheten?
2017-02-08

    Dan Myrbeck
Om man inte kan prata med varandra, så är det givna samtalsämnet - varför inte det?!
2017-02-07

  Marita Ohlquist VIP
Svårt när man vill ha en dialog och det bara blir en monolog!

2017-02-05

  Blomma-Stjärna VIP
när man vågar se att det inte är som man tänkt det och önskar det... men ändå i längtan letar - nappar det nog rätt som det är - kanske småfisk ;-) men ändå (i de lugnaste vatten går de största fiskarna) - Kram
2017-02-04
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP