Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar inför text


Tryggt vatten

 

 

Jag håller mig lättare flytande om jag rör mig framåt

men nu har jag lärt mig att tryggt vila i ytan




Övriga genrer av Lars Svedin VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-04 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP